Krimi i Hvide Sande: Uden rød løber

27. april 2021, 15.13

Sidsel Østergaard var en af mange, der arbejdede bag kulisserne med at holde styr på de frivillige statister under produktionen af krimiserien i Hvide Sande. Nu får de mange statister en særlig forpremiere. Foto: Jesper Wind

HVIDE SANDE På mandag, 3. maj, er der premiere på den nye, danske krimiserie »Hvide Sande« på TV 2 Play og TV 2.

Dagen før er der forpremiere på serien i Hvide Sande.

- Vi havde drømt om at rulle den røde løber ud for alle interesserede. Og om fest, fadøl og storskærm på kajen i Hvide Sande. Men på grund af corona-restriktionerne har vi været nødt til at tænke alternativt. Derfor inviterer vi nu til virtuel forpremiere som et klap på skulderen og en stor tak til alle de sponsorer, skuespillere, statister og frivillige, der har været involveret i produktionen, fortæller Rebecca Molders, filmkonsulent i Ringkøbing-Skjern Kommune.

God reklame

Serien handler om et brutalt mord på en ung, tysk surfer, der har rystet lokalsamfundet i Hvide Sande, og et år senere står opklaringen stadig i stampe. Derfor bliver den danske undercover-ekspert Helene, der spilles af Marie Bach Hansen og den dansk-tyske drabsefterforsker Thomas, spillet af Carsten Bjørnlund tilkaldt og skal udadtil leve som et par.

Den nye tv-serie, er foreløbig solgt til en række nabolande og dermed får tv-seerne i både Tyskland og Norden til at kigge mod Hvide Sande.

Ringkøbing-Skjern Kommune har støttet serien økonomisk og håber, at den vil være god reklame for Vestkysten.

Indlæser debat...