Nyt lokalt site for alle sportselskere

Mediehuset Herning Folkeblad lancerer i dag et nyt sportssite til glæde for alle sportselskere

5. juli 2021, 11.47

Sådan så forsiden på Sport Herning ud her til morgen, da sitet gik i luften.

FOLKEBLADET Gode nyheder til alle sportsglade midt- og vestjyder: Herning Folkeblad lancerer i dag et nyt mikrosite, der bringer dig endnu tættere på den lokale sport. Sport Herning hedder det nye barn i vores mediefamilie.

Det nye sportssite samler alle sportsartikler fra Herning Folkeblad i et nyt indbydende, digitalt design. Og samtidig indbyder vi til større interaktion med dig som læser, bruger og supporter. Som abonnent på Herning Folkeblad har du adgang til det nye sportsite.

- Vi har gennem årene mærket en stigende efterspørgsel på et decideret sportsabonnement på Herning Folkeblad. Det får man nu, men man får også mere end det. Sport Herning er et nyt, digitalt univers for lokale sportselskere, hvor vi håber på at få skabt et fællesskab mellem brugerne og interaktion mellem dem og os på redaktionen, siger Jørn Just Kristensen, sportsredaktør på Herning Folkeblad.

- Et magtcentrum i landet

Det er bladets nye produktredaktør, Johannes Baunsgaard, der i de seneste måneder har pudset og optimeret på sportherning.dk, så sitet i dag er klar til lancering.

- Sporten fylder meget i Herning. Herning og Ikast er blevet et magtcentrum i dansk idræt med en stadig voksende fanbase. Det er dem, vi laver det her site for, siger Johannes Baunsgaard.

- Vi kommer med et nyt digitalt produkt til dig, som tager al det eminente sportsindhold, Herning Folkeblad i forvejen er kendt for, og serverer det på en lækker måde, samtidig med at vi indbyder til øget interaktion med vores supportere. Vi vil gerne have dem til at komme med alle deres synspunkter om kampene, holdene og spillerne, siger produktredaktøren.

På Sport Herning vil brugerne dels kunne give deres besyv med i kommentarsporet under alle artikler, men der vil også komme artikler, hvor Folkebladets journalister beder om tips og ideer eller forslag til spørgsmål til et kommende interview.

- Sport Herning er for dig, der elsker FC Midtjylland, Herning Blue Fox, Herning-Ikast Håndbold, HC Midtjylland eller al den anden gode lokale sport. Vi er tæt på de lokale hold, og vi vil gerne bringe dig tættere på holdene og samtidig tættere på os. Vi vil gerne høre jeres synspunkter og følge op på nogle af de gode ideer, vi får fra jer, siger sportsredaktør Jørn Just Kristensen.

Din mening tæller

Sport Herning er endnu ikke helt færdigt. Vi fortsætter hen over sommeren med at forbedre og justere på sitet, så det kun står endnu stærkere om nogle måneder. Derfor er din holdning til sitet og stoffet også mere end velkommen, mens vi forsøger at styrke dit nye lokale sportssite, sportherning.dk.