Ikast-Brande skriver under med HedeDanmark

Udgivet:12. januar 2022, 12.37

Læsetid:1 minut

Fredag blev den sidste krusedulle sat på aftalen mellem Ikast-Brande Kommune og HedeDanmark. Torben Friis Lange (t.v.), administrerende direktør for HedeDanmark, og Ib Lauritsen (V), borgmester i Ikast-Brande Kommune var klar med håndtryk og store smil. Foto: PR-foto

IKAST-BRANDE HedeDanmark var fredag i Ikast-Brande for at underskrive en af virksomhedens største kontrakter nogensinde. Dermed hedder Ikast-Brande Kommunes nye samarbejdspartner til drift af veje og grønne områder fra 1. april HedeDanmark. Det skriver Ikast-Brande Kommune i en pressemeddelelse.

Aftalen faldt på plads lige før jul efter en udbudsrunde, hvor HedeDanmarks tilbud var det bedste, og nu er Danmarks største grønne servicevirksomhed klar til at tage sig af Ikast-Brandes veje og grønne områder - herunder sportsanlæg og vintersikring sammen med 45 af kommunens medarbejdere, som fremover vil være ansat i HedeDanmark.

Tættere på opgaverne

Borgmester Ib Lauritsen (V) ser med positive øjne på aftalen.

- Vi ønsker HedeDanmark velkommen i kommunen, og jeg ser frem til, at vi sammen kan udvikle et godt samarbejde, som er til gavn for borgerne, siger borgmesteren.

CEO Torben Friis Lange fra HedeDanmark tilføjer videre:

- Vi glæder os til at komme tættere på vore kommende medarbejdere og opgaverne i Ikast-Brande Kommune. Samtidig får vi mulighed for at få et godt ståsted her i Midtjylland.