Læserklubben: She loves you, yeah, yeah, yeah

Musicaltur til Fredericia Teater med frokost, besøg af hovedrolleindehaveren Maria Lucia samt billet i bedste kategori til forestilling med skønne The Beatles-sange. Tag med Læserklubben lørdag 31. oktober

16. november 2019, 05.16

Du kan godt glæde dig til at høre dygtige Maria Lucia synge de fantastiske Lennon- og McCartney-sange.

Længe ventet på Fredericia Teater er forestillingen »She Loves You« med omkring 30 af de uforglemmelige sange af John Lennon og Paul McCartney. Det succesfulde teater kan til efteråret byde velkommen til en ny romantisk musicalthriller - en moderne fortælling om håb, venskab og kærlighed.

I forestillingen danner sangene rammen om en moderne fortælling om to unge idealister og deres søgen efter håb i en verden, der er ved at falde fra hinanden. Med hjælp fra en gådefuld kvinde tager en ung forsker og en musiker på en udfordrende jagt efter nøglen til klodens fremtid, hvilket sætter deres opfindsomhed og kærlighed på prøve.

Magien fra Lennons og McCartneys banebrydende sange er drivkraften i den originale fortælling om romantik og intriger, om kunst og aktivisme, og den skaber en uforglemmelig oplevelse, der opfordrer os til at overveje, hvilke valg vi træffer i livet, og hvilke værdier vi overleverer til de kommende generationer.

Mød hovedrollen

Bureauet Koncertrejsen er teknisk arrangør på denne tur, hvor hovedrolleindehaveren Maria Lucia Rosenberg er inviteret med som turens særlige gæst. Maria Lucia har nærmest opnået stjernestatus inden for musiklivet og har - sin alder til trods - et imponerende CV.

Hun har, blandt meget andet, haft hovedrollen i »Skønheden og Udyret« på Det Ny Teater, i »Aladdin« på Fredericia Teater og i »West Side Story« på Gasværket.

Bussen kører fra Herning, Ikast og Silkeborg lørdag mellem klokken 09.15 og 10. Formiddagskaffe i bussen, mens vi kører mod Fredericia og Restaurant Postgården. Her i disse hyggelige omgivelser skal vi mødes med den smukke og dygtige Maria Lucia, som vil fortælle om forestillingen og sit liv som tidens mest succesrige musicalstjerne i Danmark.

Efter en times tid får vi serveret en dejlig dansk middag, hvorefter der er afgang mod teatret.

Forestillingen begynder klokken 15, og vi har reserveret billetter inden for den bedste kategori.

Klokken 17.30 er vi en musicaloplevelse rigere og kan sætte os i bussen og køre retur mod hjembyerne.

Rabat til abonnenter

Prisen for denne dejlige dag er 1500 kroner. Er du abonnent på avisen, kan du deltage for 1395 kroner.

Prisen inkluderer:

Buskørsel i moderne komfortbus

Turleder

Formiddagskaffe/te

Introduktion til forestillingen ved Maria Lucia

Frokost på Restaurant Postgården

Billet i bedste kategori