Nørre Snede-virksomhed på opkøb i Sønderjylland

Som et led i sin strategi om at vokse nationalt har Danske Stenhuggerier opkøbt selvstændig stenhuggeri ved Kruså

12. juli 2018, 06.10

Stenhugger Peter Ehlert (t.h.) og administrerende direktør ved Danske Stenhuggerier, Carsten Christensen, bekræfter med et håndtryk aftalen, der gør Ehlert Stenhuggeri til en del af Danske Stenhuggerier. Foto: Pr-foto

Vægt på lokal forankring

Nørre Snede-virksomheden har netop opkøbt Ehlert Stenhuggeri, der ejes af Peter Ehlert og har base i Holbøl mellem Aabenraa og Kruså.

- Vi overtager et velrenommeret stenhuggeri, som har et stort udviklingspotentiale. For os har det været vigtigt, at Peter fortsætter som daglig leder. Vi lægger stor vægt på en lokal forankring, og virksomheden vil fortsat hedde Ehlert Stenhuggeri, lyder det fra administrerende direktør Carsten Christensen i en pressemeddelelse.

Da Herning Folkeblad får fat i marketingschef ved Danske Stenhuggerier, Michael Rohde-Petersen, til en uddybende forklaring, begrunder han opkøbet med, at virksomheden længe har ville optimere sin tilstedeværelse i Sønderjylland, hvor man i forvejen også har andre afdelinger.

- Vores branche er jo ikke spor anderledes, end hele det forløb med strukturtilpasning som for eksempel supermarkederne har været igennem de seneste 20 år, hvor man er nødt til at tilhøre en kæde eller et fællesskab for at sikre, at man har de rigtige indkøbsmuligheder og de rigtige omkostninger, forklarer han.

En god opskrift på opkøb...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben