Salgssted på Herning Station lukker for salg af billetter til bybusser

DSB/7-Eleven kiosken på Herning Station stopper fra i morgen salget af pap-periodekort og billetter til de lokale bybusser

17. marts 2018, 07.01

DSB/7-Eleven kiosken på Herning Station kan fra i morgen, søndag, ikke længere sælge pap-periodekort og andre billetter til Midttrafiks bybusser. En ny takstreform erstatter de gamle periodekort med elektronisk rejsekort og apps på mobiltelefonen. Kioskbestyrer Birthe Thorsteinsson siger, at kiosken betjener en del ældre kunder, som frygter overgangen, fordi de ikke kan finde ud af de nye selvbetjenings-løsninger. Foto: Bo Lundgaard

HERNING Midttrafik er i gang med nogle store ændringer af deres billetstruktur, som især får betydning for passagerer, der har periodekort til bybusserne.

Fra og med søndag 18. marts erstatter Midttrafik de såkaldte pap-periodekort med elektroniske rejsekort eller apps på mobiltelefonen. Det betyder samtidig, at det fra i morgen ikke længere er muligt at købe billetter til bybusserne på Herning Station.

- Alle passagerer kan stadig købe almindelige billetter ved indstigning i bybusserne. Derfor er salgsstedet på Herning Station blevet overflødigt, siger Jeppe Sørensen, projektleder i Midttrafiks direktionssekretariat.

Periodekort til ældre...