Ride-VM gav overskud

Udgivet:16. marts 2023, 10.43

Læsetid:1 minut

Sportsligt blev VM i ridning en stor dansk succes med blandt andet guld til dressurholdet beståede af Nanna Merrald Rasmussen, Carina Cassøe Krüth, Cathrine Laudrup-Dufour og Daniel Bachmann Andersen, her med holdleder Anne-Mette Binder i midten. Nu er regnskabet gjort op, og det viser et overskud på knap 1,5 millioner kroner. PR-Foto: Herning2022/Stefan Lafrentz

HERNING Selskabet bag sidste års VM i ridning i Herning har nu regnskabet klar for det store event, og det blev et overskud på 1.461.000 kroner.

Det var Jens Trabjerg og Casper Cassøe Krüth, der stod som arrangører af verdensmesterskaberne i dressur, paradressur, springning og voltigering ved MCH Messecenter Herning.

- Vi er glade og stolte over at gennemføre så stort et arrangement med overskud, siger Jens Trabjerg i en pressemeddelelse, som konkluderer, at det tidligere har vist sig at være overordentlig vanskeligt for arrangørerne af verdensmesterskaberne at få en fornuftig økonomi i afviklingen.

- Det positive økonomiske resultat er også et udtryk for den store opbakning, vi har fået fra sponsorer, samarbejdspartnere og de mange glade gæster til Herning2022. Og det økonomiske resultat ligger fint i forlængelse af den positive effektrapport, som blev offentliggjort i sidste uge, siger Jens Trabjerg.

Rapporten viste blandt andet, at VM havde genereret en turismeomsætning på 264 millioner kroner.

Indlæser debat