Rekordår: Mascot tjener 190 millioner

Arbejdstøjs-producenten præsterede sidste år en fremgang i indtjeningen på over 25 procent. I Pårup er der udsigt til ansættelse af flere medarbejdere

16. marts 2019, 07.30

- Jeg synes, at det er godt gjort, at vi opnår dette resultat, samtidig med at vi flyttede fra syv forskellige adresser til en adresse. Det er jeg en smule stolt over, siger Michael Grosbøl. Foto: Mascot International

Regnskab 2018 var flytteår i Mascot International A/S, men det lykkedes i den grad at holde gang i forretningen, samtidig med at der skulle slæbes flyttekasser.

Omsætningen sidste år nåede således 977 millioner kroner, en stigning på 12,2 procent sammenlignet med året før. Her var Mascots omsætning 870 millioner kroner.

Resultat før skat blev i 2018 190,4 millioner kroner - en fremgang i indtjeningen på over 25 procent i forhold til 2017.

I 2017 blev resultat før skat 151,6 millioner kroner.

- Fremgangen på 25 procent er lidt over det forventede, siger Michael Grosbøl, administrerende direktør og indehaver i koncernen, der torsdag blev hædret med Erhvervsprisen 2018 i Silkeborg.

Både for 2017 og 2018 er der tale om Mascot-rekorder, både hvad angår omsætning og overskud. Og Michael Grosbøl lægger da heller ikke skjul på sin stolthed over udviklingen.

- Hvis vi må have lov til at rose os selv lidt, så synes jeg, at det er godt gjort, at vi opnår dette resultat, samtidig med at vi flyttede fra syv forskellige adresser til én adresse. Det er jeg en smule stolt over, og alle kunder har sikkert ikke engang opdaget, at vi er flyttet. De kom nemlig ikke til at mærke det, bemærker Michael Grosbøl.

Større effektivitet...