Svindel, tyveri, snyderi eller bedrageri?

Udgivet:02. februar 2023, 11.56

Læsetid:1 minut

Jan Holm Rasmussen. Foto: Flemming Hansen

Af Jan Holm Rasmussen. Hjejlevej 3 Videbæk

1 måned siden

AFFALD Jeg ved ikke, hvad det er, vi er udsat for i Ringkøbing–Skjern Kommune.

Det er helt i orden, vi skal betale for tømning af de to skraldespande og den lille røde boks. Det er til gengæld ikke i orden, vi skal betale for en tømning af den nye skraldespand og den røde boks i december, når vi først får dem den 20. december, og første tømning af den nye skraldespand er 21. december. Den røde skulle så åbenbart ikke tømmes på den dato, alligevel skal der betales for en tømning.

Den lille røde er heller ikke tømt 11. januar, selv om den stod med indhold tilgængelig for skraldemændene. I øvrigt kan man heller ikke i appen se, hvornår den røde boks skal tømmes.

Hvad der slet ikke er i orden, er, at der skal betales fuld afgift for at bruge genbrugspladsen, når det meste nu afhentes i de to skraldespande og den røde boks, som vi betaler for at få hentet.

Som folkepensionist er det et stort beløb (1046,00 kroner) at betale for noget, der ikke vil blive brugt andet end et par gange om året, når der skal afleveres glasemner, samtidig med beløbet til tømninger der ikke er udført.

Som folkepensionist har vi problemerne nok med økonomi til varme og el.

Pressen ønsker sig nogle gange sager, de kan undersøge og belyse. Pressen kunne undersøge om andre kommuner på tilsvarende måde som Ringkøbing-Skjern Kommune scorer penge på manglende reduktion af beløbet til genbrugspladsen og påstået tømninger af skraldespande mindre end et døgn efter modtagelse af spandene.

Indlæser debat