Herning indtager X Factor

I årets første program får dommerne besøg af så mange herningensere, at det giver genlyd

3. januar 2014, 13.39

I aften går den nye sæson af X Factor i gang. Første program handler traditionen tro om casting - helt konkret casting i Aarhus. Og hér spiller Herning en helt speciel rolle.

aoh.dk har fået lov at smugkigge på programmet, mod at vi ikke afslører indholdet, men uden at skrive for meget, kan vi vist godt løfte sløret for, at Herning-byskiltet kommer på skærmen adskillige gange.

Både positivt og ......

Og at dommerne bemærker byen. Både positivt og en anelse mindre positivt.

At man så fra DR's side har gjort tingene simplere ved også at tælle for eksempel Brande med til Herning, kan man som lokal nok kun trække lidt på skuldrene af.

På den anden side: Hvis Brande tæller som Herning, så er værten Eva Harlou med sin barndom i Troldhede vel også en slags herningenser - på samme måde som sidste års vinder Ida fra Videbæk.

I hvert fald er vi jo alle midt- og vestjyder -  men det kan godt være lidt svært at finde rundt i, hvis man er københavner eller dét der ligner.

Finale i Boxen

Herning kan også nå at spille en anden rolle i årets X Factor.

X Factor-finalen er flere gange blevet afviklet i Herning, men det er endnu ikke offentliggjort om det også bliver tilfældet i år.

Men et tip til DR kunne være, at Jyske Bank Boxen indtil videre ikke har noget på plakaten den weekend i marts, hvor finalen skal afvikles.

 

X Factor sendes på DR1 klokken 20 fredag aften.