Campingvogn udbrændt i nat: Mistanke om fyrværkeri

Udgivet:28. december 2022, 00.48

Læsetid:1 minut

Indsatsleder Rune Madsen mistænker fyrværkeri for at være årsag til en udbrændt campingvogn på en rasteplads ved Videbæk natten til onsdag. Foto: Flemming Hansen

Jens Kristian Lynderup
Egnsredaktør| +45 96 26 37 34 | jkl@herningfolkeblad.dk
Jens Kristian Lynderup
Egnsredaktør| +45 96 26 37 34 | jkl@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Som egnsredaktør har jeg ansvar for at dække, hvad der har interesse for læserne primært i den gamle Videbæk Kommune, men også hvad der har almen interesse i hele Ringkøbing-Skjern Kommune. Jeg sætter en ære i at komme rundt i området, finde de gode historier, og afspejle hvad området kan byde på, for at gøre os selv og andre klogere på, hvordan det er at bo her. Er der sager som trænger til et journalistisk søgelys for at bliver belyst, så er det også en vigtig del af mit arbejde. Hold dig ikke tilbage med gode tips og feedback
Se flere artikler af Jens Kristian Lynderup

3 måneder siden

VIDEBÆK En campingvogn er udbrændt efter en brand ved Videbæk natten til onsdag. Klokken 23.20 tirsdag aften fik Brand & Redning Midtvest i Videbæk melding om en brand på rastepladsen ved Guldregnallé i Videbæk.

Da de to brandbiler fra stationen i Videbæk når frem, er campingvognen helt overtændt, og der er nærmest kun bunden af den tilbage.

Det er indsatsleder Rune Madsen, der ledte slukningen, og han har en mistanke:

- Det er nærliggende at tro, at det kan være noget fyrværkeri på det her tidspunkt af året, og derfor kontaktede vi da også politiet for at lade dem kigge på sagen.

Det tog en lille time at slukke branden, og da brandvæsnet var færdige på stedet, stod der stort set kun stellet tilbage.

Det er endnu uvist, hvem der ejer campingvognen, men det tager politiet sig af. Den var stillet på rastepladsen.