Nu også en pirat til Danmark, tidligere var det IS-kvinder med børn - hvad tænker regeringen på?

10. januar 2022, 13.26

Knud Nielsen. Foto: PR-foto

MISSION Som soldat i over 40 år har jeg loyalt efterkommet ordrer og deltaget i såvel indenlandske som udenlandske opgaver og missioner.

Det at beskytte Danmark og dermed danskerne har været min gerning i livet, og i det forløb er snesevis af mine kollegaer blevet dræbt og såret netop for at beskytte vores land og danske interesser.

Danske soldater har rejst jorden rundt for at bekæmpe terror og fanatisme og dermed holde den fra dansk jord - som adskillige regeringer har bedt os om.

Det virker på mig absurd og manglende på respekt for danskerne at importere en pirat til Danmark.

Regeringen har igen, uden det fornødne grundlag, iværksat en indsats. Denne gang af fregatten Esbern Snare i Guinea-bugten.

At sende danske soldater ud på mission mod pirater uden forudgående at have lavet nogen aftale om aflevering af pirater til de lokale myndigheder er en uansvarlig handling, der kun kan betegnes som tåbelig og samfundsskadelig.

Ubrugelig, vil jeg kalde vores forsvarsminister Trine Bramsen. At ministeren muligvis har nogle kompetencer, vil jeg ikke betvivle, men ikke i Forsvarsministeriets regi. Vores soldater er sat på en opgave, de har løst, men har ikke været udstyrede med de relevante aftaler, som kræves af en sådan indsættelse. Jeg ville føle mig som total idiot, hvis der var blevet skudt på mig, fjenden fanget og så sendt hjem i et køretøj for næste dag igen at kunne angribe.

Tak for, jeg ikke er tjenestegørende mere. At skulle sætte mit liv på spil for Danmark er én ting. Men når regeringen insisterer på, at man inviterer fjenden ind i eget land og betaler for deres rejse og ophold og retssag, føles såvel de såredes som de døde soldaters liv at være spildt!

Jeg har utallige gange stået i Hærens Operative Kommando om morgenen og holdt et minuts stilhed for en af vores soldater, som var faldet i kamp. Så bare tanken om at vide, at personer, som har medvirket til eller har haft hensigt om at medvirke til terror i verden, skal lukkes ind i Danmark, løber mig koldt ned ad ryggen. Og de politikere, som støtter en så skændig handling, har jeg kun foragt overfor. Det er total mangel på respekt for de ofre, mange har ydet for Danmark.

Vi skal tværtimod øge danskernes tryghed, vi skal imødegå truslen fra terrorister og islamister ved at stoppe eller mindske asylbehandling i Danmark. Vi skal gennemføre en total udelukkelse af mennesker, som har vendt Danmark ryggen.

Danmark bør ligeledes afslutte sine engagementer i krige i Mellemøsten, Asien og Nordafrika, som i bund og grund er interne muslimske opgør og ikke berører danske interesser mere end perifert. Vi skal starte med igen at passe på kongeriget Danmark, dets grænser og befolkning.

Indlæser debat