Mand fængslet for at voldtage 21-årig i pirattaxa

En 35-årig mand er fredag blevet fængslet i 14 dage for en voldtægt begået i Lyngby 1. september.

20. september 2019, 14.10

En 35-årig mand er fredag ved Retten i Lyngby blevet fængslet i to uge for en voldtægt, som skulle være sket tidligt søndag 1. september. (Arkivfoto).

LYNGBY En mand skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig 14 dage for en voldtægt i en pirattaxa tidligere på måneden.

Det har en dommer ved Retten i Lyngby fredag afgjort. Den 35-årige mand nægtede sig skyldig. Han kærede dog ikke kendelsen om varetægtsfængsling.

Manden, der er fra Brønshøj, blev anholdt torsdag aften. Her blev han sigtet for voldtægt af en 21-årig kvinde søndag 1. september omkring klokken 06.50.

Det var kvindens egen forklaring om forløbet, som bragte politiet på sporet af manden. Det oplyser politikommissær ved Nordsjællands Politi Henrik Gunst.

- Anholdelsen skete på baggrund af de oplysninger, kvinden havde afgivet ved anmeldelsen, som igangsatte godt gedigent politiarbejde, hvor klassisk efterforskning blev kombineret med de moderne it-muligheder, vi i dag har til rådighed, siger han i en pressemeddelelse.

Kvinden har forklaret til politiet, at hun blev samlet op i indre by i København af en pirattaxachauffør, der kørte hende mod Lyngby.

På Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade, kørte taxachaufføren ind til siden. Der blev hun udsat for voldtægt, har hun fortalt politiet.

Chaufføren kørte herefter til krydset Grønnevej/Virumvej i Virum, hvor hun klokken 07.09 blev sat af.

/ritzau/