Herningenser bliver ny direktør i landboforening

30. september 2020, 10.58

René Andresen bor i Herning og er gift med Kit. Parret har børnene Simon på 15 år, Sara på 20 år og Søs på 25 år. Foto: Henrik Ole Jensen

Jobskifte 49-årige René Andresen fra Herning er pr. 1. november udnævnt til ny direktør i landboforeningen Vestjysk, der har hovedkontor i Ringkøbing.

Han stifter fra en stilling som områdedirektør for Sydjylland i Dansk Bank Kolding med over 200 ansatte. I en pressemeddelelse udtaler han, at det især er nærheden til landmændene og udviklingsmuligheder, der trækker.

- Jeg glæder mig til at komme med på kundebesøg, besøge landmænd og at lære de vestjyske brug at kende, siger René Andresen.

Han begyndte karrieren som assurandør hos Nykredit i Ringkøbing og blev siden en del af regionsledelsen i Nykredit i Kolding og har arbejdet i Nykredits hovedsæde i København. I 2012 skiftede han til Danske Bank, hvor han gennem otte år har haft forskellige ledende stillinger.

- Rene Andresen har en imponerende lang erfaring med strategi og ledelse foruden en massiv kontaktflade fra adskillige topjob i den finansielle sektor, siger Søren Christensen, der er formand i Vestjysk.

René Andresen erstatter Jens Møller Nielsen, der tidligere på året meddelte, at han går på pension.