Køkkenbutik i Herning får nye ejere

Designa Lemvig overtager Designas butik i Herning 1. februar. Dermed breder Jesper Vinther Fruergaard og Henrik Holm Poulsen sig til det midtjyske

Udgivet:15. januar 2023, 12.00

Læsetid:1 minut

Henrik Holm Poulsen (t.v.) og Jesper Vinther Fruergaard skal fremover styre Designa-butikkerne i både Herning og Lemvig. Foto: PR-foto

2 måneder siden

HERNING Der er fart over feltet hos makkerparret Jesper Vinther Fruergaard og Henrik Holm Poulsen, der fra 1. februar overtager køkkenbutikken Designa i Herning.

Det er blot fire måneder siden, de to åbnede en nybygget Designa-butik i Lemvig. Butikken har fået en opstart over forventet, og nu er de klar til mere, lyder meldingen. Så da Designa skulle have ny partner til butikken i Herning faldt det naturligt at spørge Henrik Holm Poulsen og Jesper Vinther Fruergaard, om de var klar - det var de, og de slog til.

– Det giver os mulighed for at tilgå det vestjyske marked, specielt projekt- og erhvervsmarkedet med større styrke, og samtidig giver det synergier på montage, back-office samt projekt- og økonomistyring, siger Jesper Fruergaard i en pressemeddelelse.

Fra Designa-kædens administrerende direktør Erik Høj glæder sig over aftalen for Herning-butikken.

- Alle ved, at forudsætningen for succes i detailhandlen, er at have den helt rigtige placering, men for mig er det endnu vigtigere at få fat i de rigtige folk, siger Erik Høj og uddyber:

- Med Jesper og Henrik har vi netop fundet de rigtige til at stå for vores indsats i det vestjyske, og de har på den korte tid, de har været hos os bevist, at de mestrer at have mange bolde i luften og samtidig sikre en udpræget professionel kundeservice med fokus på detaljen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de vil fortsætte den gode stime i et større område.

Jesper Vinther Fruergaard kommer med en lang salgserfaring fra køkkenbranchen i flere vestjyske byer, herunder også Herning. Henrik Holm Poulsen har været håndværker i mere end 10 år, og vil kunne styre større projekter med egne eller eksterne montører.

Indlæser debat