Bonus bliver til Uno-X i Snejbjerg

Bonus-tanken i Snejbjerg bliver lavet om til Uno-X

11. september 2020, 10.16

Snejbjerg får ny lavprisstation, når Bonus bliver til Uno-X. Foto: Pr-foto

SNEJBJERG Den lokale Bonus-station på Snejbjerg Hovedgade bliver omdannet til en helt ny Uno-X lavprisstation. Det fortæller Uno-X i en pressemeddelelse.

Fra mandag 14. september og de kommende dage frem vil Bonus-stationen lukke ned for at genåbne som en helt ny lavprisstation.

Når den nye Uno-X på Snejbjerg Hovedgade åbner, vil kunderne opleve en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer.

- Hos Uno-X ønsker vi at være en del af Snejbjergområdet, og efter ombygningen kan de nuværende tankkunder hos Bonus forvente en hurtigere og endnu bedre tankningsoplevelse. Hos Uno-X bestræber vi os også på at være billigst i lokalområdet, og derfor vil vi arbejde hårdt for at give bilister i Snejbjerg de billigste brændstofpriser og den bedste tankningsoplevelse, siger René Thygesen, der er distriktspartner hos Uno-X i Snejbjerg.

Mange nye forbedringer

Lavprisstationen, som ligger centralt i byen ved Rema 1000, får en række forbedringer, fortæller René Thygesen.

- Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Snejbjerg vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en tydelig prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning, siger René Thygesen.

Uno-X forventer, at Snejbjergs nye lavprisstation vil stå færdig inden næste weekend.