Topper kampen mod kræft: Pink-sejr for Trehøje Pigerne

7. oktober 2021, 12.22

Inger Birkkjær Thomsen og Gitte Grimstrup tog trofæet med hjem for sejren i dette års udgave af Pink Cup. Foto: PR-Foto

VILDBJERG Pigeklubben i Trehøje Golfklub har afholdt årets generalforsamling. Her kunne man igen konstatere at Trehøje Golfklub hører til i den absolutte top, når det gælder Kræftens bekæmpelse og Dansk Golfunions indsamling til kampen mod brystkræft, som sker gennem den landsdækkende turnering Pink Cup.

Igennem de seneste fem år har klubben været den største bidragsyder blandt næsten 100 klubber.

I år havde coronaen begrænset deltagerantallet til 57 klubber, som nåede at gennemføre turneringen inden 1. september. Coronapandemien havde også givet lidt vanskeligheder i Trehøje Golfklub, men alligevel kunne klubben igen notere, at den var blandt de fem største bidragsydere, og kan nu runde mere end 1,3 millioner kroner i samlet bidrag gennem de seneste 10 år.

Som sædvanlig kunne Trehøje-pigerne derfor sende to deltagere til landsfinalen i Sorø - Inger Birkkjær Thomsen i A-rækken og Gitte Grimstrup i B- rækken.

Finalen er en holdmatch, og med en samlet score på 46 point var Trehøje pigerne vindere. Resultatet betyder samtidig, at trofæet atter findes hos Trehøje Golfklub. Trofæet, som er en vandrepokal, blev også vundet af Trehøje pigerne i 2014.

Indlæser debat...