Universitetsdimittender sendt afsted med investeringer i rygsækken

Det nye hold dimittender på AU Herning blev fredag sendt ud i verden med skønsang og visdomsord

29. juni 2018, 18.42

Dimissionen på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi bød blandt andet på tale af Carsten Thygesen. Foto: Flemming Hansen

Dimission Selvom nationaliteten i passet ikke har været ens for alle de studerende, der besatte de forreste stolerækker ved sommerdimissionen på AU Herning fredag eftermiddag, så havde de alligevel en masse ting til fælles. De var alle pænt klædte, i højt humør, og så var de alle også nye dimittender.

Da de første ord fra institutleder Anders Frederiksens mund bragede ud gennem højtalerne, begyndte den muntre sniksnak rundt omkring i rummet så småt at dale.

Traditionen tro var det institutlederen, der agerede vært gennem de timer dimissionen varede, hvor han selv lagde ud med at sende et par ord af sted mod dimittenderne.

- Den tid, du har brugt her, har været en investering i din fremtid. En investering i ny faglighed, men også i venskaber og viden om det samfund, som du er en del af, lød det blandt andet fra ham, inden han ønskede tillykke og overlod talerstolen til dagens gæstetaler, Carsten Thygesen, som er koncerndirektør i Kramp Group med hovedsæde i Holland.

Mere end lærebøger...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben