Efter lang karantæne: Blue Fox-profil gør comeback i dag

Mark MacMillan er endelig igen at finde på isen for Blue Fox

22. november 2020, 11.20

Mark MacMillan har overstået både skade og karantæne og spiller for Blue Fox i dagens kamp mod Rungsted. Foto: Tom Laursen

ISHOCKEY Efter fredagens kamp i Frederikshavn har Blue Fox-angriberen Mark MacMillan udstået en seks kampe lang karantæne.

Straffen fik han i en kamp mod Aalborg Pirates, hvor han satte en hård tackling ind på Aalborgs Daniel Madsen, der umiddelbart inden havde lavet en grim tackling på den debuterende Herning-spiller Petter Hansson.

Dermed kan canadieren være med, når Blue Fox søndag eftermiddag får besøg af Rungsted i Metal Ligaen. MacMillan går ind som center i andenkæden med Morten Poulsen og Pontus Netterberg på siderne.

I sin karantæneperiode har MacMillan tilmed været skadet, så det er ikke givet, at han kunne have været i kamp meget tidligere.

Fire spillere er ude

Mens MacMillan kommer tilbage, må Ben Cooper stadig undvære angriberne Cameron Brace og Mads Christensen samt backerne Daniel K. Nielsen og Bjørn Uldall.

Rungsted var så sent som i tirsdags også på besøg i Herning. Ved den lejlighed vandt nordsjællænderne hele 5-1 i en kamp, hvor »blårævene« i perioder leverede langt under standard.

Dagens kamp sættes i gang klokken 15.00.