Husk at stille p-skiven: Fra på mandag kommer der p-kontrol ved Gødstrup-hospitalet

Den planlagte færdiggørelse af parkeringsforholdene ved Regionshospitalet Gødstrup er nu på plads

Udgivet:09. december 2022, 10.09

Læsetid:2 minutter

Fra på mandag er det en god idé at stille p-skiven, hvis ikke man vil risikere en parkeringsafgift, når man parkerer ved Regionshospitalet Gødstrup. Politiets p-vagter vil regelmæssigt tjekke, at parkeringsreglerne bliver overholdt. Foto: Henrik Ole Jensen

1 år siden

GØDSTRUP Fra på mandag er det en god idé at stille p-skiven, hvis man vil undgå en parkeringsafgift, når man parkerer ved Regionshospitalet Gødstrup. Fra denne dag vil politiets p-vagter nemlig regelmæssigt sikre, at parkeringsreglerne bliver overholdt.

Det betyder samtidigt, at der fra på mandag vil være tidsbegrænset parkering på de p-arealer ved Regionshospitalet Gødstrup, der er tættest på hovedindgangen. Det drejer sig om P4 og P5 og på p-arealet P1 ved Akutmodtagelsen. På P1 og P4 - længst væk fra hovedindgangen - er der forsat p-pladser uden tidsbegrænsning.

Det oplyser hospitalet i en pressemeddelelse og fortæller, at tidsbegrænsningen sker for at sikre, at der altid er let tilgængelige p-pladser for patienter med kortere ophold på under tre timer på hospitalet. Parkering på alle p-pladser ved Regionshospitalet Gødstrup er fortsat gratis.

Læs også
<span>Dronevideo:</span> Svært ved at finde rundt på parkeringspladsen i Gødstrup? - Sådan gør du <span>Dronevideo:</span> Svært ved at finde rundt på parkeringspladsen i Gødstrup? - Sådan gør du
Læs også:
Dronevideo: Svært ved at finde rundt på parkeringspladsen i Gødstrup? - Sådan gør du

P-tilladelse til lange ophold

Patienter med et længere ophold end tre timer på hospitalet får via deres indkaldelsesbrev en p-tilladelse, som sikrer parkering på tidsgrænsede p-pladser på P4 og P5. P-tilladelsen vil for ambulante patienter gælde for dagen, hvor man har sin aftale på hospitalet.

Indkaldelsesbrev til indlæggelse vil indeholde en p-tilladelse, der gælder på indlæggelsesdagen samt dagen efter.

Patienter og pårørende med akut besøg på hospitalet eller forlænget ambulant ophold kan få udleveret p-tilladelse i Akutmodtagelsen, Børn- og Unge Akutmodtagelsen eller Informationen.

Handicap-pladser vil fortsat være uden tidsbegrænsning.

Læs også
<span>Sklerose-ramt herningenser vred på parkering i Gødstrup:</span> Det er mangel på respekt - og det skal være løgn <span>Sklerose-ramt herningenser vred på parkering i Gødstrup:</span> Det er mangel på respekt - og det skal være løgn
Læs også:
Sklerose-ramt herningenser vred på parkering i Gødstrup: Det er mangel på respekt - og det skal være løgn

Flere p-pladser til personale

For personalet er der tilsvarende en række tilpasninger og udbygninger af p-forholdene på vej. Ved indgangen til forsknings- og uddannelsescenter Nido oprettes der seks handicappladser, og på personaleparkeringen P7 vil der bliver udvidet med 140 ekstra p-pladser. Det sker fra uge 50.

Læs også
<span>Flere årsager:</span> 2500 parkeringspladser - men ingen ladestandere ved hospitalet i Gødstrup <span>Flere årsager:</span> 2500 parkeringspladser - men ingen ladestandere ved hospitalet i Gødstrup
Læs også:
Flere årsager: 2500 parkeringspladser - men ingen ladestandere ved hospitalet i Gødstrup

Endeligt vil personale, der parkerer på P2 og P3, blive mødt med skilte, hvoraf det fremgår, at man skal parkere i de optegnende p-båse. Det er nemlig forudsætningen for, at pylonerne på p-pladsen kan tælle og vise, hvor der er ledige p-pladser.

Ovenstående ændringer er godkendt af politiet, oplyser Regionshospitalet Gødstrup.

Indlæser debat