Formodet gerningsmand til knivstikkeri anholdt: Fremstilles søndag i grundlovsforhør

Midt- og Vestjyllands Politi har nu fået fat i den mand, der mistænkes for at stå bag knivstikkeriet fredag aften

11. juli 2020, 22.08

Politiet var fredag aften til stede på parkeringspladsen foran Rema 1000 på H P Hansens Vej, hvor en af de to blødende mænd søgte hjælp efter at været blevet stukket. Foto: Bo Lundgaard

HERNING Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en mulig gerningsmand til det knivstikkeri, som fandt sted foran Rema 1000 på H P Hansens Vej i Herning fredag aften.

- Manden blev anholdt i dag før middag. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør søndag formiddag. Det bliver formentlig ved Retten i Viborg, siger vagtchef Carsten Henriksen til Herning Folkeblad.

Det vides endnu ikke, om anklageren vil begære lukkede døre til grundlovsforhøret.

Som Herning Folkeblad skrev lørdag morgen har politiet haft et signalement af den formodede gerningsmand, ligesom der er vidner, der skal have fortalt politiet om mandens identitet.

To personer blev stukket med kniv, den ene i øret og den anden i låret. Ingen af dem har været i livsfare, men begge er blevet behandlet på skadestuen.

Der har angiveligt været tale om to »grupperinger« af unge mennesker, som er kommet i infight over et eller andet.

Om knivstikkeriet skyldes narkotika eller andre interne stridigheder vides således ikke.

Politiet var fredag aften talstærkt til stede på både p-pladsen foran Rema 1000 og andre steder i området - blandt andet på Sønderagervej.