En underlig beslutning af Ikast-Brande Byråd

Udgivet:23. september 2022, 11.08

Læsetid:1 minut

Henriette Andersen. Foto: Laila Kempel

Af Henriette Andersen. indehaver af Rex Blomster Strøgcentret Ikast

1 år siden

RENOVERING Som indehaver af Ikasts ældste butik undrer jeg mig over den udgang, der er kommet på sagen omkring renoveringen af Strøgcentret i Ikast.

Min tidligere chef har været med i den frivillige arbejdsgruppe, der har arbejdet med det visuelle indtryk og det funktionelle i et opdateret Strøgcenter. Her har jeg været med på sidelinjen, og jeg kan i den grad genkende miljøet i det, jeg har set fra det fravalgte projekt (Ikast Avis onsdag).

Jeg har endnu ikke set vinderprojektet, men det undrer mig meget, at både udviklings- og erhvervsudvalget uden videre har valgt at modgå de frivillige fra Ikast Bymidtes ønsker.

Det er dem, vi ser som handlende i vores butikker til dagligt, og det er dem, der har fingeren på pulsen - både lokalt og ude i den store verden.

Jeg er meget overrasket over, at Hededanmark vælges til udførelse af en sådan opgave. Efter at netop de har overtaget vedligeholdelsen af de grønne arealer i vores kommune fra Entreprenørgården, er det absolut ikke noget, der har bidraget til byforskønnelse. Tværtimod.

Et gammelt ordsprog lyder: Er du på vej ud ad den forkerte vej så vend om.

Dette råd skulle både udvalgsformand Simon Vanggaard (DF) og borgmester Ib Lauritsen (V) samt det øvrige i byrådet tage til efterretning, hvis det da stadig er en mulighed.