Man blev varm om hjertet

Udgivet:17. juni 2022, 11.59

Læsetid:1 minut

Elsebeth Michelsen. Foto: Privatfoto

Af Elsebeth Michelsen og Mikkel Michelsen. Dalgas Plads 7 Herning

TAK Sjældent har vi mødt så megen taknemlighed og varme. Vi har som frivillige arbejdet med indsamling og fordeling af diverse udstyr til brug for indretning i de lejligheder, der i Herning Kommune er stillet til rådighed for flygtninge fra krigen i Ukraine. Dansk Flygtningehjælp stillede lokaler til rådighed, frivilligcenteret i Herning koordinerede, og borgere i Herning indleverede det, de mente, der var brug for. Vi pakkede indflytningskasser, og kasserne blev bragt videre til lejlighederne. En stærk indsats af alle involverede.

Desværre skulle de lokaler, der var stillet til rådighed bruges på anden måde, og derfor var der arrangeret en dag, hvor ukrainske flygtninge kunne komme og hente det, der ikke var sendt videre til lejlighederne, og som de mente, de kunne bruge. Den taknemlighed, vi mødte den dag, vil vi gerne give videre.

Et af de mest anvendte ord var »thank you« - en tak, der både blev rettet mod det konkrete, de kunne hente, men også mod vores land. Meningen var tydelig »tusind tak for hjælpen.« Hermed er denne tak formidlet videre.

Mikkel Michelsen. Foto: Privatfoto

Indlæser debat