26-årig herningensisk iværksætter var træt af at se kærestens playstation ligge og flyde: Salget skal eksplodere til jul

Stephanie Skov har store forventninger til virksomheden Floating Grip, som hun har brugt de seneste år på at bygge op

Udgivet:12. august 2017, 17.44

Læsetid:4 minutter

Iværksætteri Det kan godt være, at Stephanie Skov for længst er flyttet fra Herning og driver sin virksomhed Floating Grip fra København, men hun har stadig tilknytning til hjembyen, ikke mindst i kraft af virksomheden.

Den 26-årige iværksætter samarbejder med tre lokale virksomheder om at lave sine produkter, som er vægophæng til spillekonsoller, og siden februar har hun haft størstedelen af produktionen hos Center for Erhvervsafklaring og Beskæftigelse (CEB) på Godsbanevej i Herning.

- Jeg fik CEB anbefalet, fordi de er rigtigt dygtige til den type arbejde. Så tog jeg en snak med dem, og det var bare spot on. At de så lige ligger i Herning er bare et held, og jeg ved, at mine forældre synes, at det er fantastisk, griner Stephanie Skov.

Moderne virksomhed...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere