26-årig herningensisk iværksætter var træt af at se kærestens playstation ligge og flyde: Salget skal eksplodere til jul

Stephanie Skov har store forventninger til virksomheden Floating Grip, som hun har brugt de seneste år på at bygge op

12. august 2017, 17.44

Selv om hun nu igennem flere år har beskæftiget sig med konsoller og efterhånden ved alt om dem, lader hun andre om at spille. - Jeg tror, at det er en styrke for produktet, at det er en udefra, der ser på det, siger Stephanie Skov. Foto: Tom Laursen

Iværksætteri Det kan godt være, at Stephanie Skov for længst er flyttet fra Herning og driver sin virksomhed Floating Grip fra København, men hun har stadig tilknytning til hjembyen, ikke mindst i kraft af virksomheden.

Den 26-årige iværksætter samarbejder med tre lokale virksomheder om at lave sine produkter, som er vægophæng til spillekonsoller, og siden februar har hun haft størstedelen af produktionen hos Center for Erhvervsafklaring og Beskæftigelse (CEB) på Godsbanevej i Herning.

- Jeg fik CEB anbefalet, fordi de er rigtigt dygtige til den type arbejde. Så tog jeg en snak med dem, og det var bare spot on. At de så lige ligger i Herning er bare et held, og jeg ved, at mine forældre synes, at det er fantastisk, griner Stephanie Skov.

Moderne virksomhed...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben