Rullende aftale: Ikast-firma skal samarbejde med BMX-landsholdet

Ikast-firmaet All In Racing og hollandske Meybo Distribution indgår en udstyrsaftale med det danske BMX-landshold frem til og med OL i 2024

Udgivet:20. april 2023, 11.11

Læsetid:2 minutter

Jackie Jensen (t.h.) fra All In Racing i Ikast er her flankeret af nogle af de danske landsholdsryttere. Fra venstre er det Malene Kejlstrup, U23-verdensmester fra Randers BMX, landstræner Klaus Bøgh Andresen, Rikke Balle fra Limfjord BMX, Magnus Dyhre, Taulov BMX og Marcus Leth, junior-europamester, Randers BMX. Foto: Danmarks Cykle Union

5 måneder siden

CYKLING I Ikast ligger en butik, kendt af få udenfor BMX-kredse, men internt blandt danske kørere i den hæsblæsende cykelsport, er navnet All In Racing velkendt.

Jackie Jensen er manden bag, og i disse uger er han glad. For sammen med sin hollandske leverandør Meybo Distribution har han netop sat sin underskrift på en sponsoraftale med Danmarks Cykle Union. Aftalen indebærer, at Meybo-bikes bliver cykelleverandør til det danske BMX-elitelandshold. Dette sker i samarbejde med All In Racing fra Ikast, hvorfra cyklerne leveres.

Aftalen løber frem til udgangen af 2024 og inkluderer derfor også OL i Paris i sommeren 2024.

- Jeg er på én gang både glad, stolt og spændt. For vores forretning er det sponsormæssigt et stort skridt at tage. Men det gode samarbejde mellem os, vores leverandør Meybo Distribution og Danmarks Cykle Union tegner bare godt, så jeg er stolt over at levere udstyr, der i den grad understøtter det potentiale, dansk BMX har. Rytterne og deres resultater er i topklasse. Det skal deres udstyr også være og med de nye cykler fra Meybo, så bliver det ikke bedre. Jeg er spændt på at følge løbene gennem 2023, for med såvel en europamester som en verdensmester i truppen, så bliver det et vildt år, siger Jackie Jensen, indehaver af All In Racing, i en pressemeddelelse fra Danmarks Cykle Union.

Også landstræner Klaus Bøgh Andresen ser frem til samarbejdet.

- En aftale som denne betyder først og fremmest, at rytterne kommer til at køre med et ens setup. Det sikrer bedre muligheder ved eksempelvis mekaniske udbedringer, men ikke mindst giver det en helt anden ro for rytterne. De ved, hvad de kan regne med, og de skal ikke selv ud at forhandle kontrakter hver især. Med aftalen sikres vi topmateriel fra øverste hylde, siger landstræneren i pressemeddelelsen.