Hollywood-skuespiller faldt for dansk stjerne: En opskrift på katastrofe

Over for Ekstra Bladet sætter den amerikanske skuespiller Darren Pettie ord på forholdet - og ægteskabet - med den danske stjerne Danica Curcic.

Udgivet:08. december 2022, 14.40

Læsetid:1 minut

- Jeg faldt hårdt for hende, siger amerikanske Darren Pettie om forholdet til danske Danica Curcic, som han venter en lille datter med. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

2 måneder siden

KØBENHAVN Kærlighedens veje er uransagelige.

Da den danske skuespillerinde Danica Curcic fløj til Canada for at indspille filmatiseringen af Stephen King-thrilleren "The Mist" i 2016, mødte hun den amerikanske skuespiller Darren Pettie.

De faldt pladask for hinanden. Og trods et kontinent imellem sig vandt kærligheden, og nu har den 37-årige prisvindende danske skuespillerinde og den 52-årige amerikanske Hollywood-stjerne giftet sig.

Det afslørede Darren Pettie over for flere medier, heriblandt Ekstra Bladet, da han ledsagede sin hustru til premieren på filmen "Ønskebarn", som hun har hovedrollen i.

- Da jeg mødte hende, blev jeg bjergtaget af hendes talent og hendes skønhed. Og da vi først lærte hinanden at kende, faldt jeg også for den måde, hendes hjerne fungerer på, sagde han til Ekstra Bladet.

- Alt det var tilsammen en opskrift på katastrofe for mig, for jeg faldt hårdt for hende, og der sker store ændringer. Men nu får jeg en baby i København. Jeg kunne ikke være mere glad, lød det fra Darren Pettie.

For meget apropos premieren på "Ønskebarn" venter de to deres eget ønskebarn, en lille pige, der kan komme til verden hvert øjeblik, det skal være.

/ritzau/

Indlæser debat