Dirty Ranch åbner nyt i Lind: Det bliver helt anderledes

Lynhurtige og billige retter er idéen bag det nye Dirty Ranch i de gamle slagterlokaler i Lind. Bliver det en succes, kommer der endnu flere

4. juli 2020, 07.25

Lokalerne i Lind skal gennemgå en overhaling, inden den nye restaurant er klar i midt-slut august. Loftet skal sænkes, der skal nye døre i, og der kommer nyt gulv. Derudover går Rudi Eriksen stadig rundt for at finde ting, der passer i den velkendte Dirty Ranch stil. - Udtrykket skal det samme med lidt mere by indover, siger han. Foto: Tom Laursen

LIND Tre granvoksne mænd med gedigne overarme flytter rundt på tunge træbjælker ved de gamle slagterlokaler i Lind. En af mændene er Rudi Eriksen, manden bag Dirty Ranch Steakhouse.

Et skilt ved indgangen forklarer, hvorfor Rudi Eriksen flytter tunge træbjælker. »Her åbner en ny Dirty Ranch« står de...