Dirty Ranch åbner nyt i Lind: Det bliver helt anderledes

Lynhurtige og billige retter er idéen bag det nye Dirty Ranch i de gamle slagterlokaler i Lind. Bliver det en succes, kommer der endnu flere

Udgivet:04. juli 2020, 07.25

Læsetid:3 minutter

LIND Tre granvoksne mænd med gedigne overarme flytter rundt på tunge træbjælker ved de gamle slagterlokaler i Lind. En af mændene er Rudi Eriksen, manden bag Dirty Ranch Steakhouse.

Et skilt ved indgangen forklarer, hvorfor Rudi Eriksen flytter tunge træbjælker. »Her åbner en ny Di...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Lind

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere