Mestermøde i Herning: Målmands-legender stødte sammen i gågaden

Byen vrimler med så mange sportsstjerner, at de nu også falder over hinanden i gågaden

3. november 2020, 16.49

Edwin van der Sar og Peter Schmeichel stødte ind i hinanden i Herning: Foto: Twitter

HERNING Selvom de pokkers corona-restriktioner gør deres for at lægge låg på Champions League-euforien, er der ingen tvivl om, at Herning i denne tid er centrum for fodbold fra den ypperste hylde. Det kunne man ved selvsyn konstatere tirsdag i Hernings gågade.

Her bumpede nemlig to af den moderne tids bedste målmænd tilfældigt ind i hinanden. Hollandske Edwin van der Sar og danske Peter Schmeichel. De to er ikke blot keeper-kolleger. De har selvfølgelig også det til fælles, at de begge har vogtet buret for Manchester United - og begge hører de til blandt både de bedste og mest vindende målmænd i Uniteds historie.

Og det tilfældige møde - som Peter Schmeichel selv dokumenterede via sin Twitter-profil - hænger naturligvis sammen med aftenens Champions League-opgør på MCH Arena mellem FC Midtjylland og Ajax Amsterdam. Edwin van der Sar er direktør for den hollandske storklub, mens Peter Schmeichel formentlig er i Herning for at passe sin ekspert-tjans for CBS Sports.

Det er ikke kun dyre fodboldspillere, man aktuelt kan støde på i Herning.

De danske verdensmestre i håndbold er pt. indkvarteret på hotel Scandic Regina for at klargøre sig til to kvalifikationskampe.

De deler i øvrigt hotel med FCM’s Champions League-trup.

Læs også
Coronavirus udsætter håndboldlandsholdets kamp