Møde om millioner: Energipulje åbnes

11. marts 2021, 11.06

Energistyrelsen har 675 millioner kroner i en pulje til at hjælpe private hjem med at spare på varmen ved for eksempel at sende det gamle oliefyr på pension. Foto: PR-Foto

RINGKØBING-SKJERN Om kort tid vil der ligge 675 millioner kroner klar til danske husejere. Energistyrelsen åbner nemlig for en ny pulje, hvor husejere kan søge om støtte til energirenoveringer.

I aften, torsdag, vil Energisekretariatet under Ringkøbing-Skjern Kommune på et virtuelt møde fortælle om Energistyrelsens store pulje, og hvad der kan søges støtte til.

- Med en energirenovering har man udsigt til en lavere varmeregning, ligesom man forbedrer sit indeklima og gør en positiv forskel for vores klima ved at spare energi, siger Henning Donslund - specialkonsulent i Energisekretariatet - i en pressemeddelelse.

Adgangen til det virtuelle møde kan findes på kommunens hjemmeside.

- En af de energirenoveringer, hvor der er rigtig mange tilskudskroner at hente, er udskiftning af et gammelt oliefyr. Så er man ejer af et oliefyr, er det måske nu, man skal skifte til fjernvarme eller varmepumpe, siger Henning Donslund.