Randers-anfører påtager sig favoritrolle efter pokalsejr

Efter en 2-0-sejr ude over AGF tør Randers' anfører godt påtage sig favoritværdigheden inden returopgøret.

8. april 2021, 22.29

Randers holdt Patrick Mortensen og de øvrige AGF-spillere fra scoring i torsdagens møde.

HERNING Randers spillede sig torsdag tæt på holdets første pokalfinale siden 2013, da holdet på udebane slog AGF med 2-0 i den første af to semifinaler.

Derfor var der selvsagt også tilfredshed at spore i Randers-lejren, hvor holdets anfører, Erik Marxen, var glad for den præstation, som han og holdkammeraterne leverede.

- Vi leverede en flot præstation, og selv om vi var lidt på hælene i starten, kom vi bedre med, mens vi i anden halvleg var totalt dominerende.

- Det må vi være voldsomt tilfredse med, og det var en flot præstation, siger Marxen.

Inden kampen vurderede Erik Marxen, at de to holds finalechancer var meget lige, men efter 2-0-sejren tør han dog godt give Randers favoritværdigheden.

- Nu må vi tage favoritrollen på os, og vi er klare favoritter til at gå i finalen med en 2-0-føring. Det vil jeg ikke lægge skjul på.

- Til gengæld er der også set større føringer, som er blevet smidt, og vi er nødt til ikke at tage glæden på forskud.

Randers' cheftræner, Thomas Thomasberg, var enig i sin anførers vurdering af holdets indsats, og han synes godt om det udtryk, holdet gik ind til kampen med.

- Jeg synes, at vi så godt ud.

- Vi havde et godt aggressivt presspil, vores duelspil var på et højt niveau, og vi fik produceret nogle chancer, hvilket manglede i forhold til vores seneste kamp mod FCK.

- Det var en toppræstation - især i anden halvleg, siger Thomasberg.

Han erkender, at randrusianerne med en 2-0-sejr i bagagen ligger lunt i svinget inden returopgøret, men påpeger i samme ombæring, at holdet ikke må tage noget for givet.

- Vores chancer er blevet selvfølgelig blevet bedre, men det er vigtigt, at vi ikke spekulerer for meget på, at vi er foran 2-0 inden næste kamp.

- Vi skal angribe returkampen, ligesom vi angreb denne kamp.

- Det er også vigtigt, at vi ikke kommer til at stå og prøve forsvare den hjem, slutter Thomasberg.

Returkampen mellem AGF og Randers spilles den 15. april på Cepheus Park i Randers. Enten FC Midtjylland eller Sønderjyske venter i finalen.

ritzau/