Efter kæmpe succes med fribilletter: Flere uddeles nu til VM i Ridesport

Efter folk mødte op i lange baner for at få fat i fribilletterne til VM i Ridesport, har Herning Kommune nu fået flere fribilletter, der uddeles fra fredag klokken 10

Udgivet:04. august 2022, 14.04

Læsetid:1 minut

Der var rift om især aften-billetterne, da der blev uddelt fribilletter på biblioteket torsdag formiddag. Foto: Henrik Ole Jensen

8 måneder siden

HERNING Opdateret: De 200 ekstra aften-billetter er alle væk

Herningenserne tog først til mølle-princippet alvorligt og rev fribilletterne til VM i Ridesport af hylderne. De meget eftertragtede aften-billetter røg på kun 15 minutter, trods der var 500 billetter i alt.

Derfor melder Herning Kommune nu, de er klar til at gentage succesen. De uddeler igen fribilletter til lørdag 13. august - denne gang 200 styk aften-billetter og 500 ekstra dagsbilletter.

Læs også
<span>Rekord-lang kø ved Herning Bibliotek:</span> Gratis billetter til VM i Ridesport revet væk på 15 minutter <span>Rekord-lang kø ved Herning Bibliotek:</span> Gratis billetter til VM i Ridesport revet væk på 15 minutter
Læs også:
Rekord-lang kø ved Herning Bibliotek: Gratis billetter til VM i Ridesport revet væk på 15 minutter

De gives væk fra fredag 5. august klokken 10 ved Herning Bibliotek, og det foregår ligesom sidst - hver person må hente 4 styk, og det er stadig først til mølle-princippet, der regerer.

Borgmester Dorthe West (V) siger til Herning Folkeblad, at kommunen er overvældet over interessen:

- Vi havde håbet, der ville være stor interesse for billetterne, men at der blev så lang kø ved biblioteket, oversteg alligevel vores forventninger. Derfor er det også glædeligt, at vi efterfølgende er lykkes med at få flere fribilletter til uddeling. Dermed kan endnu flere få den helt særlige oplevelse, jeg er sikker på, det vil være at komme ud til VM i Ridesport, siger hun.

De ekstra billetter er ifølge kommunen en gave fra arrangøreren, VM Herning 2022 Aps, fordi interessen var så enorm ved biblioteket torsdag.