Herning-firma deler ud af Black Friday-overskud

28. november 2019, 11.19

Morten Dilling ejer og driver undertøjs-mærket Dilling Underwear. Foto: Henrik Ole Jensen

Donation Det Herning-baserede Dilling Underwear, der er producent af økologisk og bæredygtigt undertøj, har besluttet at donere en del af sin Black Friday-omsætning til patientforeningen Astma-Allergi Danmark. Dilling har i flere år støttet andre patientforeninger med en Black Friday- donation. Og i år har man besluttet at samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

- Vi er med årene blevet meget opmærksomme på, at vi også skal tage ansvar for vores kunder og deres hverdag, med det, vi nu har at tilbyde, fortæller Morten Dilling i en pressemeddelelse.

Derfor har Dilling besluttet at give 20 procent af omsætningen i Danmark på Black Friday fredag 29. november. Sidste år var det beløb tæt på 100.000 kroner. I år håber man på et endnu højere beløb.

I Astma-Allergi Danmark er man meget glade for samarbejdet.

- Vi er meget taknemmelige for donationen, som for eksempel kan bruges til aktiviteter og projekter til gavn for familier med astma og allergi tæt inde på livet. Sammen med foreningens medlemmer arbejder vi konstant på at finde løsninger i fællesskab. Vi håber, at det her projekt vil skabe endnu større fokus på den opgave, siger vicedirektør Anne Holm Hansen.