Sidste tur ud i det vilde: Borris Hede venter

31. marts 2021, 12.27

Borris Hede er målet for den i denne omgang sidste udgave af Wild West Walk’n’Run. Foto: PR-Foto

BORRIS Gennem de seneste måneder har naturvejledere ved Ringkøbing-Skjern Kommune budt på Wild West Walk’n’Run.

Særlige ruter på seks til ni kilometer er mærket af med røde flag i forskellige plantager og har ledt de hundredvis af deltagere ud på nye og anderledes vandreture.

Fra i dag, onsdag, vil 500 små røde flag vise vej rundt på den foreløbig sidste udgave af Wild West Walk’n’Run.

Ruten er lagt ud i det område ved Borris Hede, hvor Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder på at få oprettet en naturnationalpark. Ruten er lagt i samarbejde med Borrislejren og Naturpark Skjern Å-sekretariatet, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Trine Burmølle, udviklingskonsulent ved Sundhedscenter Vest, fortæller, at denne sidste tur nok ikke bliver den helt den sidste.

- Vi var fra starten enige om, at Wild West Walk’n’Run var for en begrænset periode, men de mange positive kommentarer har da fået os til at overveje, om vi skal finde på noget lignende til efteråret, siger Trine Burmølle.

Wild West Walk’n’Run har de seneste måneder ledt vandrere og løbere ud på nye ruter gennem plantagerne Snogdal, Tarm Kommuneplantage, Sandbæk Plantage, Momhøje, Lyngvig Fyr, Øster Len Hede og Løvstrup Plantage, Hoven og Tirstrup Plantage, Faster Plantage og nu i påsken Borris Hede.

Indlæser debat...