Rokokoposten driller Bestseller-tårn: Superskurk flytter ind

Satiremagasinet skriver, at den onde fyrste Sauron fra Ringenes Herre flytter til Brande

11. januar 2019, 09.12

Der flytter - ifølge satiremediet Rokokoposten - en kendt superskurk til området. Foto: Rokokoposten

Brande Det satiriske nyhedsmedie Rokokoposten har Brande på toppen: »Breaking: Sauron flytter til Brande« skriver de - og påstår, at den onde fyrste fra Ringenes Herre-filmene vil flytte ind i en penthouselejlighed øverst i det kommende Bestseller-tårn.

Vitsen går på, at det planlagte højhus står så højt og tydeligt i landskabet, som var det Saurons onde tårn i Ringenes Herre-filmene - der mangler bare et ondt øje og en sur mand, der vil have verdensherredømmet, før bygningen ligner Barad-dûr i Mordor - det onde hovedkvarter i filmen, som de søde, små hobitter fik styrtet, så Saurons magt blev knust - og den skal åbenbart genopbygges i Brande.

Satiremagasinet smører tykt på, og fortæller, at Brande-politikerne ikke er afvisende overfor øjet, som de mener man kan sammenligne med ilden, der spyr op af Elia. Og den kære Sauron vil endda takke for sin nye flotte plads på toppen af Brande-højhuset ved at give Bestseller-folk og lokalpolitikerne smykker - kendere af Ringenes Herre-universet vil her huske på, at de kønne smykker mest af alt bruges til at hjernevaske indehaverne, så de følger den onde vej.

Det er ikke for øvrigt ikke første gang, at Rokokoposten gør sig lystig over ambitiøse planer i det midtjyske. I 2010 skrev de i forbindelse med at Boxen åbnede, at Herning og MCH gik med planer om at bygge Darth Vaders dødsstjerne. Satiremediet har det tilsyneladende lidt svært med at forstå de vilde midtjyske planer, der åbenbart nærmest hører hjemme i filmens verden, så højtflyvende de er...