Stor ros til Region Midtjylland

14. april 2021, 12.27

Vaccinationer: Vaccinationscentret åbner i dag. Vi kigger forbi kl. 14.30, hvor lederen Dagny er på stedet. Vi må se, hvad der byder sig af fotomuligheder / vi hører dagny om, hvad vi må og ikke må. Vaccinationscentret, Godsbanevej, Herning.

VACCINATION Mandag 12. april var så dagen, hvor min kone Marianne og jeg var inviteret til vaccination mod den lede coronavirus i vaccinationscenter i Herning.

Aviserne meldte samtidigt om, at netop denne dag skulle bruges til at stressteste, om vaccinationerne kunne nå op på 100.000 på en enkelt dag landsdækkende.

Det var derfor med en vis bekymring, at vi drog mod Herning fra vores hjem 25 kilometer syd herfor; Ville der nu være kaos på parkeringen og i systemet i det hele taget?

Det viste sig straks, at vores bekymring ingen grund havde: Ved indkørslen til p-pladsen var en flink mand klar til at vise os på plads. Ved indgangen var en anden flink mand klar til at vise os den rigtige retning og fortælle, hvad vi skulle gøre, og senere viste en flink dame os hen til den ønskede del af venteområdet, efter at vores sygesikringskort først var blevet »bippet ind”.

Efter kort tid blev vi kaldt ind med et »næste«, og jeg mødte en meget kompetent sygeplejerske, som - efter at have bippet sygesikringskortet endnu en gang, så identiteten var i orden - stillede de relevante spørgsmål om medicin, sygdomme og andet og derefter var klar til at vaccinere mig - og derefter vise mig ud på ventestolene, hvor vi i et kvarters tid skal sikre os mod overreaktioner mod vaccinen.

Herefter var der en fin bagudgang, hvor vi kom ud på p-pladsen igen.

Alt i alt en meget positiv oplevelse. Nu ser vi frem til anden vaccinering om tre uger, hvorefter vi igen kan se familie og venner efter, at vi har levet praktisk talt i karantæne i et år, hvor vi kun er kommet hos købmanden iført den smølfeblå maske.

Tak til Region Midtjylland for en positiv oplevelse.

Indlæser debat...