- Er I villige til at købe en billet til fremtiden?

Man kan ikke bare læne sig tilbage og vente på, at andre digitaliserer, for så er det for sent, påpeger erhvervsleder

3. oktober 2018, 08.59

Jesper Bove-Nielsen har erfaring med både deleøkonomi og digitalisering og har sammen med Rema 1000 udviklet app'en Vigo. Foto: PR-foto

Ledelse Jesper Bove-Nielsen, som er administrerende direktør i indkøbsapp'en Vigo, fortalte i går om digitalisering, dispution og deleøkonomi til ledelsesforedraget Tidlig Tirsdag i Mediehuset Herning Folkeblad.

Han har arbejdet med digital forretningsudvikling hele karrieren og undervejs investeret i startups og rådgivet omkring digitalisering, og i forbindelse med at han udgav bogen »Den nye deleøkonomi«, kom han i kontakt med Rema 1000s salgsdirektør, som spurgte, om han ville være med til at forandre den måde, hvorpå folk handler ind på nettet.

Kort fortalt ville Rema 1000 udvikle en app, som gjorde det muligt for folk at handle ind for hinanden via nettet, men inden han kom til den historie, gav han de fremmødte en forståelse for digitalisering, og hvordan de kan arbejde aktivt med det.

- Der er streg under forståelse. Hvis ikke man forstår det, så kan man ikke transformere sin virksomhed, sagde Jesper Bove-Nielsen.

Ubegrænsede ressourcer...