Feyenoord-respekt for FCM: Skal være gode for at vinde her

Den danske midtstopper Jacob Rasmussen er klar til at møde FCM torsdag aften - og han satser på udesejr

Udgivet:05. oktober 2022, 22.14

Læsetid:1 minut

Jacob Rasmussen under onsdagens pressemøde på MCH Arena. Den 25-årige midtstopper, der er udlejet til Feyenoord fra Fiorentina, kan starte inde i Europa League-kampen mod FC Midtjylland. Foto: Ritzau Scanpix

Ole Bitsch
Journalist| obi@herningfolkeblad.dk

FODBOLD Feyenoord har gennem tiderne haft danske profiler som Ivan Nielsen, Lars Elstrup og Jon Dahl Tomasson og Nicolai Jørgensen i truppen.

Men i 2022 tæller det hollandske storhold kun én spiller med rødbedefarvet pas: Midtstopperen Jacob Rasmussen, som er lejet hos italienske Fiorentina.

- Det bliver en interessant duel mod FC Midtjylland, medgav den 25-årige forsvarsspiller på pressemødet i Herning forud for torsdagens europæiske dyst.

Læs også
<span>Nøglekamp for FCM:</span> Dreyer vil gentage europæisk magi på arenaen <span>Nøglekamp for FCM:</span> Dreyer vil gentage europæisk magi på arenaen
Læs også:
Nøglekamp for FCM: Dreyer vil gentage europæisk magi på arenaen

Imponeret af FCM’s Lazio-sejr

Jacob Rasmussen satser naturligvis på Feyenoord-sejr - og på, at han starter inde mod FCM. I så fald bliver det hans første seniorkamp nogensinde på dansk grund.

- Det er op til mig at gøre det svært for træneren (Arne Slot, red.). Jeg er en holdspiller og vil gerne støtte mine medspillere, men helst på banen, understregede den tidligere ungdomslandsholdsspiller.

Han er oprindeligt fra Odense og har fortid i OB’s ungdomsafdeling. Siden har Rasmussen været forbi klubber i Tyskland, Norge, Italien og altså nu Holland.

- FCM er stærke både defensivt og offensivt. Det er et disciplineret hold, der kan skabe deres egne muligheder, forklarede Jacob Rasmussen på pressemødet.

Læs også
<span>Dansk landsholdsprofil med Feyenoord-fortid:</span> En af Europas fedeste klubber <span>Dansk landsholdsprofil med Feyenoord-fortid:</span> En af Europas fedeste klubber
Læs også:
Dansk landsholdsprofil med Feyenoord-fortid: En af Europas fedeste klubber

Samme aften i september, hvor FCM nedlagde Lazio 5-1 vandt Feyenoord hjemme 6-0 over Sturm Graz.

- Jeg synes, at resultatet af Midtjylland var endnu mere exceptionelt, for vi ved, hvor gode Lazio (hollænderne tabte 2-4 i Rom, red) er. Det er meget imponerende, at score fem mål mod Lazio. Vi bliver nødt til at være gode for at vinde her, fastslog Feyenoord-træner Arne Slot.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mere fra temaet

Se flere

Fodbold

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere