Vildbjerg Kirkecenter kunne ikke have ønsket en bedre placering

Vildbjerg Kirkecenter har gjort det muligt at holde mange flere arrangementer. Et af dem er markeringen af centrets egen 10-årsfødselsdag i morgen, søndag

30. november 2019, 08.25

Vildbjerg Kirkecenter ligger centralt på Burgårdsvej kun et stenkast fra kirken. Menighedsrådet slog til, da grunden blev ledig, efter at Vildbjerg Skole flyttede i begyndelsen af 2007. Foto: Jonas Rødkjær Møller

VILDBJERG I morgen vil Vildbjerg Kirkecenter markere, at der er gået 10 år siden centrets indvielse, som fandt sted 29. november 2009.

Daværende menighedsrådsformand Ejvind Madsen var en af hovedmændene bag kirkecentret. Han husker stadig, hvorfor det betød så meget at få »sit eget sted«:

- Jeg er oprindeligt tilflytter til byen, og jeg har altid tænkt, at det var mærkeligt, at der hverken var et forsamlingshus eller en sognegård. Vi stod ofte og manglede lokaler, så ofte gik vi over på skolen, i missionshuset eller på hotellet. Det gav mange begrænsninger, og der skulle laves aftaler om, hvornår vi kunne komme og gå. I kirkecentret har kirken også sit personale, og i langt de fleste af dagens timer kan man bare gå ind. Jeg nyder altid, at døren bare står åben, når man kommer, siger Ejvind Madsen, der også blev den første formand for kirkecentrets selvejende del, og som stadig er en del af kirkecentrets repræsentantskab.

Den bedste placering...