Tanker i forbindelse med den forestående påskehøjtid

Udgivet:31. marts 2023, 09.56

Læsetid:1 minut

Foto: Privatfoto

Af Immanuel Fuglsang. Gudenåvej 168 Herning

1 måned siden

TEGNING I dagene her op til påske har jeg flere gange tænkt på noget, som jeg tror optager mange avislæsere nemlig dette spørgsmål: »Hvorfor har Kirken (med stort K) ikke mere tag i den danske befolkning end tilfældet er?«

Jeg vil ikke forsøge at give et egentlig svar på spørgsmålet, men jeg synes, påskehøjtiden er en god anledning til - så at sige - at »hejse flaget« både synligt på flagstangen og i form af dette indlæg.

Nu er det jo sådan, at risikoen for at bruge mange ord er nærliggende, når man gerne vil lægge en vigtig sag frem. Og derfor har jeg valgt i dette avisindlæg ikke at skrive ret mange ord og bogstaver. For det viser sig jo ofte, at en illustration, som man får til at »sidde fast på nethinden«, faktisk huskes bedre end et langt indlæg.

I lyset af ovenstående forsøger jeg hermed at lægge mit ærinde frem i form af en påsketegning, som jeg fik af et barnebarn for en del år siden. Og det anførte bibelvers fra Johannes Evangeliet benævnes faktisk af mange med ordene »Den lille bibel«.

Med disse ord kan vi jo passende ønske hinanden en glædelig påsketid.

Indlæser debat