Sinatur-kæden får EU’s miljøpris

4. marts 2021, 14.01

Miljøprisen kommer som et lyspunkt i en tid, hvor Skarrildhus ligesom andre hoteller og konferencecentre er lukket ned, siger Kirsten Secher Villumsen, direktør hos Skarrildhus. Foto: Flemming Hansen

SKARRILD I mandags fik Sinatur Hotel & Konference overrakt EU’s miljøpris i miljømanagement-kategorien for implementering af en omfattende bæredygtighedsstrategi.

Prisen blev overrakt ved et virtuelt arrangement forestået af Danmarks Ingeniørforening IDA.

Siden 1987 har EU’s miljøpriskonkurrence uddelt miljøpriser til både private og offentlige virksomheder og organisationer, der arbejder med projekter, som fremmer innovative og bæredygtige løsninger og initiativer. Prisen for Miljømanagement gives til en virksomhed, organisation eller et projekt, som i særlig grad formår at implementere en strategisk vision, har klare mål og systematisk interessentdialog- og inddragelse.

Skarrildhus er en del af Sinatur-kæden, og om prisen siger stedets direktør, Kirsten Secher Villumsen:

- Vi er stolte af, at vi som virksomhed har formået at være frontløbere på den grønne rejse, som mange først for nylig har taget hul på. Naturen er og har altid været en vigtig del af den oplevelse, vi tilbyder, og derfor ligger det os meget på sinde at passe på den og drive hoteller på naturens præmisser.

- Det glæder os, at vores bæredygtige initiativer bliver hædret med EU’s miljøpris, og vi håber, at vi kan være med til at inspirere andre, siger Kirsten Secher Villumsen og fortsætter:

- Miljøprisen er i den grad et lyspunkt i en tid, der er særlig hård for vores branche, hvor nedlukkede hoteller og restauranter har været hverdag i alt for lang tid. Det sætter heldigvis ikke en stopper for vores bæredygtige arbejde - og en pris som denne giver os blot ekstra motivation til at fortsætte rejsen og det ambitiøse arbejde med Sinaturs 2030-mål.

Indlæser debat...