Aldi bakker op om sommerlejre

I hele juli kan alle, der handler i Aldis butikker, bidrage til, at flere børn og unge kommer på sommerferie

19. juli 2021, 10.55

Aldi-kæden hjælper børn, unge og familier med at komme på sommerferie. Foto: Brian Bergmann/Scanpix

HERNING I år giver Red Barnet 1200 børn, unge og familier mulighed for at komme på sommerferie. Aldi og Aldis kunder er med til at støtte op om sommerlejrene, fortæller supermarkedskæden i en pressemeddelelse.

Sidste år gav Aldis kunder i hele landet godt 70.000 kroner til sommerlejrene - og igen i år kan Aldis kunder i hele juli donere til indsamlingen ved køb af støttestregkoder, som lægger 25 kroner oven i kundens indkøb.

Aldis administrerende direktør Finn Tang håber, at kunderne vil bakke lige så flot op i år, som tilfældet var sidste år.

- Sammen med Aldis kunder og medarbejdere arbejder vi for at sikre, at sårbare børn og familier får nogle af de muligheder, som mange tager for givet. For eksempel at komme på sommerferie.

Når hverdagsøkonomien er stram, er det ofte sådan noget som ferier, der spares væk. Men alle børn og voksne har brug for gode oplevelser og kvalitetstid, og det kan vi hjælpe med ved at støtte Red Barnets sommerlejre, siger den administrerende direktør i pressemeddelelsen.

Red Barnet arrangerer i år 52 ferielejre i hele landet, hvoraf en af dem er via lokalafdelingen i Herning.

Aldi bidrager også direkte med 75.000 kroner til indkøb til lejrene, hvor 450 frivillige sætter fokus på leg, fællesskab og glade sommerdage for udsatte børn og familier.

Indlæser debat...