Å-festivalen i Sdr. Felding går live igen: Forventer 4000 gæster

Festivalen vender tilbage i en live-version, når pinsen igen i år skal fejres med en masse musik og god stemning i Sdr. Felding - og det bliver med ny energi og streetfood

Udgivet:10. maj 2022, 12.20

Læsetid:2 minutter

Det er 32. gang, der er Å-festival i Sdr. Felding. Festivalen plejer at tiltrække omkring 4000 gæster. Foto: Henrik Ole jensen

SDR. FELDING Efter to år med en online-festival er Å-festival i Sdr. Felding endelig klar til at gå live igen - og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Festivalen bliver til dels, som deltagerne kender den, men i år skal der også prøves nogle nye initiativer af.

Blandt andet bliver den tidligere grill, »Å-Pølsen«, skiftet ud med et streetfood-koncept, hvor deltagerne kan købe forskellige retter.

Derudover betyder en længe ventet »live-version« af festivalen, at deltagerne vender tilbage. Og netop deltagerne er noget af det, som har været savnet under to års online-festival, mener formanden for Å-festival, Kåre Dyhr Pedersen.

Navne fra USA

- Å-festival er til for at mødes og være sammen med hinanden i det kristne fællesskab. To år med nedlukning og begrænset samvær har vist, hvor vigtigt det fysiske fællesskab er, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Derfor glæder det mig også, at vi er tilbage lige netop med det. Det gælder både i det store telt til koncerter, talere og ned i de enkelte campingvogne sent på aftenen. Vi skal være sammen i år live.

I år gæster de amerikanske bands KB og Sarah Reeves festivalens store koncertscene for første gang, mens Casting Crowns også fra USA vender tilbage med en forhåbentlig lige så succesfuld koncert, som da bandet senest gæstede Danmark i 2007.

Derudover sker der også nye ting på den store scene, når den danske, kristne dj Ullegnu skal fyre op for et kæmpe danceparty lørdag aften.

- Vi har før prøvet at have dj på en af vores mindre scener, men i år skal den have hele armen. Her skal vi feste og være sammen på en anden måde, end hvad de andre koncerter lægger op til, fortæller Kåre Dyhr Pedersen og fortsætter:

- Vi har et dejligt bredt udvalg af musik på programmet i år, så der er noget for enhver smag. Vi håber derfor, at alle festivalgæster kan få lov til at nyde noget lækker musik.

Indlæser debat