Hernings nye skattestyrelse først helt på plads i 2021

Ifølge skatte-ministeren og den nye direktør i Hernings Administrations- og Servicestyrelse vil etableringen først være helt på plads i 2021

29. juni 2018, 15.02

Herning-borgmester Lars Krarup (t.v.) og direktør i Administrations- og Servicestyrelsen Claus Henrik Larsen (t.h.) tog imod skatteminister Karsten Lauritzen uden for den nye styrelse, der officielt åbner 1. juli. Foto: Flemming Hansen

Indvielse Det var en tilfreds direktør, der torsdag kunne indvie den nye Administrations- og Servicestyrelse i Herning, som bliver en af i alt syv nye styrelser rundt i landet, der for fremtiden vil udgøre landets nye skatteforvaltning.

- Det er en god fornemmelse, at vi er blevet sluppet løs på de her opgaver med at lave service og understøtte de andre styrelser. Så det glæder vi os til for alvor at komme i gang med nu, lød det efterfølgende fra Claus Henrik Larsen, der dog allerede begyndte i sit nye job tilbage i december.

Med de syv nye styrelser vil Skatteministeriets samlede koncern fremover komme til at bestå af i alt ni styrelser, da koncernen også fortsat vil bestå af Skatteankestyrelsen og Spillemyndigheden.

Styrelsen i Herning skal blandt andet beskæftige sig med HR, bygninger og service, så man har en samlet enhed fremfor at have de arbejdsopgaver spredt ud over de forskellige enheder.

Reparere på kompetencetab...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben