Abonnenter på besøg i Mediehuset

50 af Herning Folkeblads læsere var til rundvisning og workshop om fordelene ved at være abonnent

Udgivet:12. maj 2022, 11.08

Læsetid:2 minutter

Der blev fulgt interesseret med, da chefredaktør Vibeke Larsen (t.h.) viste 50 af Folkebladets læsere rundt i Mediehuset i går og fortalte om aviser og nyheder. Foto: Tom Laursen

HERNING Der var god stemning og mange gode spørgsmål, da 50 abonnenter onsdag eftermiddag besøgte Mediehuset i Østergade i Herning.

Folkebladet havde efter først-til-mølle-princippet inviteret til rundvisning og workshop, hvor vi fortalte om mange af de fordele, der følger med et abonnement på Herning Folkeblad - såvel digitalt som print. Og gæsterne kunne samtidig få hjælp til at bruge e-avisen på mobil, tablet eller pc.

Det koncept viste der sig glædeligvis stor interesse for. De 50 pladser blev revet væk som varme hveder op til store bededag, og der er allerede planlagt et lignende arrangement i juni for interesserede abonnenter, som ikke nåede med i går.

Rundvisning i mediehuset

Chefredaktør Vibeke Larsen indledte eftermiddagen med at fortælle lidt om Herning Folkeblads historie og de mange forskellige nyhedsmedier og -produkter, vi anno 2022 har på hylderne - dagblade, ugeaviser, websites, radiokanaler, apps, magasiner, e-aviser, nyhedsbreve og meget mere.

Hun viste også rundt i mediehuset og fortalte om avisproduktion og onlinenyheder, om dagligdagen på en redaktion og om samarbejdet med søsteraviserne Midtjyllands Avis i Silkeborg og Skive Folkeblad, som også er en del af Mediehusene Midtjylland-koncernen.

- Det er mig altid en stor fornøjelse at vise rundt i mediehuset. Det er altid så dejligt at møde abonnenterne og få en snak om avisen og vores onlinenyheder, siger Vibeke Larsen.

Mange muligheder

Det er vigtigt, at Herning Folkeblads abonnenter kender til alle de muligheder, der er med i abonnementet, og det er i dagligdagen kundecentret, som har kontakten med abonnenterne.

Det fortalte kundekontaktleder Kenneth Nielsen om ved onsdagens arrangement, og han viste blandt andet, hvordan e-avisen og e-avis-arkivet fungerer. Han gav også tip til selvbetjeningsmulighederne på vores website herningfolkeblad.dk, når en abonnent for eksempel ønsker at ferieflytte sin avis.

Som abonnent er man automatisk med i Læserklubben. Så inden rundvisningen, kaffen og kagen fortalte kundeklubkoordinator Stine Hougaard Sørensen om Læserklubben, der har eksisteret siden 1984, og som tilbyder dagsture, rejser og foredrag til abonnenterne - i øjeblikket blandt andet fem dage på Bornholm fra 27. maj eller en dagstur 30. maj til Skovtårnet og til Herlufholms Kostskole.

Kundekontaktleder Kenneth Nielsen viste blandt andet, hvordan man bruger e-avis-udgaven af det daglige Herning Folkeblad og gav også tip til brugen af e-avis-arkivet, som rækker helt tilbage til oktober 2006. Foto: Tom Laursen

Indlæser debat