Vejarbejde når snart til »kongeetape«

26. juni 2020, 11.22

Rørene fra Torvegade forbindes til Vestergade, hvor graverarbejdet nu er rykket hen. Foto: Tonny Dam Jensen

SDR. FELDING Sdr. Felding Varmeværk er i gang med at lægge nye rør i den nordlige del af byen, og arbejdet skrider planmæssigt fremad. Det siger driftsleder Tonny Dam Jensen. Gravemaskinerne er nået til Vestergade, og herefter er der kun én strækning tilbage - den som driftslederen kalder »kongeetapen«. Det er op mod Hjejlevej.

- Den etape er nemlig den største af alle dem, vi har haft, men det er en nødvendighed, da placeringen af rør gør det umuligt at lave en midlertidig omkobling halvvejs, siger han.

Sidste etape er planlagt til at foregå onsdag i uge 28, og herefter vil der ikke blive flere planlagte afbrydelser i forbindelse med projektet. Bagefter skal der dækkes til, og arbejdet vil strække sig til et stykke efter sommerferien, da kræfterne har været prioriteret til at grave fremad undervejs.

- Det er asfalt- og fortovsarbejde, og det bliver færdiggjort efter sommerferien, uddyber Tonny Dam Jensen.

Han vil gerne rose folk i byen for at have været meget forstående til trods for larm, rod, afbrydelser og ikke mindst trafikbegrænsninger, siden gravearbejdet begyndte i april.

- Trafikbegrænsningerne er lavet for at sikre arbejdsforholdene for de 5-10 mand, vi har i gang på Nørregade. Vi er meget taknemmelige for forståelsen, understreger han.