Ejer skulle på toilettet: Jagtriffel stjålet på holdeplads på motorvejen

Udgivet:17. januar 2022, 10.26

Læsetid:1 minut

Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

2 år siden

IKAST Et højest usædvanligt tyveri - sådan betegner sekretariatsleder ved lokalpolitiet i Herning, Bent Smedegaard, en episode der fandt sted på en motorvejsholdeplads i weekenden.

En mand fra Thyholm var lørdag aften på vej hjem fra en jagt, og han måtte kort efter klokken 19 holde ind på en holdeplads på Herningmotorvejen omkring Ikast for at træde af på naturens vegne.

Da manden vendte tilbage til sin bil, kunne han konstatere, at hans jagtriffel og to kikkerter, som lå i en aflåst jagtkuffert i bagagerummet, manglede.

- Jægeren har forklaret til politiet, at han er sikker på, at han hørte bilens låse, da han gik på toilettet, men bagagerummet var ikke brudt op, så bilen har ikke været låst, siger Bent Smedegaard.

Manden var kun væk fra bilen i kort tid, men det var altså længe nok til, at riflen og det resterende jagtudstyr med en værdi på 38.000 kroner kunne forsvinde ud i den blå luft.

- Inden bilisten gik på toilettet, så han som den eneste bil på holdepladsen en polsk registreret bil. Bilen var væk, da manden kom tilbage fra toiletbesøget, siger Bent Smedegaard, der samtidig understreger, at politiet er meget ærgerlige over, at der nu er en uregistreret jagtriffel i omløb.

Læs også
Det er noget svineri: Kødaffald smidt på parkeringsplads ved populært naturområde
Abonnement