Ikke mere floorball i denne sæson: Sunds Seahawks trækker sig fra ligaen

Sunds Seahawks ønsker ikke at spille i mændenes floorball-liga på denne side af sommerferien

Udgivet:29. marts 2021, 11.56

Læsetid:1 minut

Mikkel Skov (i sort) og resten af Seahawks-mandskabet kommer ikke i aktion mere i denne sæson. Holdet har trukket sig fra ligaen, som ellers fortsætter. Foto: Flemming Hansen

2 år siden

FLOORBALL Sunds Seahawks oplyser i en pressemeddelelse, at man med omgående virkning har trukket sig fra mændenes liga.

Tidligere på året blev spillet ligaen genoptaget, mens klubben fra Sunds meddelte, at man ikke umiddelbart ville stille op til kampe under de gældende restriktioner.

Nu følger så meddelelsen om, at holdet har trukket sig.

- Efter en sæson, der har været præget af usikkerhed og utryghed omkring afviklingen af kampene i ligaen, har holdet med bestyrelsens fulde opbakning besluttet at »trække stikket« og afvente, at forholdene bliver sådan, at holdet igen kan stille op uden at skulle frygte for at bringe covid-19-smitte med hjem til familie, arbejdsplads eller studieplads, lyder det i pressemeddelelsen, der er underskrevet af formand Almind Spelling-Sørensen.

Det påpeges, at klubben anerkender, at Floorball Danmark har arbejdet for en protokol, der har skullet sikre en beskyttelse mod smitte, men at man i andre sportsgrene - trods lignende protokoller - har fået smitte ind på holdene.

- Floorball er en amatørsport, og ingen i eller omkring klubben er økonomisk afhængige af, om der bliver spillet eller ej. Af den grund har valget mellem personlig sikkerhed og sportslige ambitioner ikke været sværere end som så, selv om vi naturligvis helst havde spillet, lyder det videre.

Klubben håber på, at man efter sommerferien kan være i gang igen på alle niveauer.

- Perioden siden nedlukingen i december 2020 har været en trist tid for Sunds Seahawks FC og for floorball i al almindelighed, og der skal fra bestyrelsen lyde en stor tak til de frivillige, der alle har forsøgt at holde tingene i gang. Nu er det tid til at kigge fremad mod 2021/22, hvor vi forhåbentlig kommer i gang igen fra midt i august, fremhæver Almind Spelling-Sørensen.