Nyt datterselskab: Tekstilfirma med online-oprustning

Thygesen Textile Group har stiftet et nyt datterselskab i samarbejde med lokal onlineprofil

10. oktober 2021, 08.42

Thygesen Textile Group vil lægge flere kræfter online. Foto: PR-Foto

ONLINE I forbindelse med koncernens overordnede digitaliseringsstrategi har Thygesen Textile Group stiftet et nyt datterselskab ved navn Online Textile Solutions A/S.

Datterselskabet er stiftet i samarbejde med den lokale onlineprofil Niklas Linnebjerg, der har flere års erfaring inden for onlinehandel med og via flere store internationale onlinevirksomheder og markedspladser.

Deler værdier

Niklas Linnebjerg indtræder som Partner og Administrerende direktør i selskabet. Online Textile Solution har til formål at udvikle koncepter og online-brands til salg via internationale digitale butikker samt markedspladser.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af Thygesen Textile Group og til at bidrage til udviklingen af Online Textile Solutions med den viden og de erfaringer, jeg gennem årene har opbygget omkring online handel. Thygesen Textile Group og de mange dygtige medarbejdere i koncernen er yderst kompetente i forhold til produktion, produktudvikling etc. Derudover deler jeg virksomhedens værdier, som er et vigtigt fundament for et frugtbart samarbejde. Jeg er stolt over denne nye mulighed og glæder mig meget til dette nye partnerskab, udtaler Niklas Linnebjerg.

Thygesen Textile Group A/S har i dag en stærk position i markedet inden for produktion og salg af tekstiler, hvor man med egen produktion samt et stærkt indkøbs- og sourcing netværk leverer tekstilløsninger til kunder og samarbejdspartnere i hele verden. Med det nye selskab ønsker Thygesen Textile Group at tilføje endnu et forretningsområde og dermed styrke virksomhedens position i markedet yderligere.

Øget konkurrencesituation

- Markedsvæksten online har i de senere år været markant, og forbrugerne har nem tilgang til køb af varer fra hele verden, hvilket har øget konkurrencesituationen betragteligt. Vi mener derfor, det er vigtigt, at vi også her forbliver en stærk og konkurrencedygtig partner og virksomhed Vi er utroligt glade for, at vi kunne blive enige med Niklas Linnebjerg om skabelsen af Online Textile Solution, som vi forventer os meget af. Vi tror på, at både tiden og timingen er den helt rigtige til udvidelse af virksomhedens digitaliseringsstrategi, udtaler Jens Thygesen, administrerende direktør og partner i virksomheden.

- Vi kommer i høj grad til at kigge på, hvordan vi via produktionsvolumen, der er i Thygesen Textile Group i dag, kan hjælpe online-platformene til at skabe koncepter, brands og så videre, som også kan være medvirkende til at generere en højere indtjening hos dem, siger Niklas Linnebjerg.

Thygesen Textile Group består af en række danske handelsvirksomheder inden for tekstil, der tilsammen beskæftiger 49 medarbejdere, samt en produktionsvirksomhed i Vietnam med både strikkeri og systue, der tæller en stab på 469 medarbejdere. Herudover har koncernen ejerandele i selskabet Müller Textil GmbH i Tyskland, hvis hovedprodukt anvendes inden for automobilindustrien.

Indlæser debat...