Regeringen og Simon Kollerup svigter Jyllands Park Zoo

Udgivet:24. april 2020, 14.08

Læsetid:2 minutter

Henrik Finn Edtwodth Andersen. Foto: Privatfoto

Af Henrik Finn Edtwodth Andersen. Nordskrænten 58 Herning, byrådskandidat for Nye Borgerlige

GENÅBNING Vi har efterhånden været lukket ned i et stykke tid nu i Danmark. De fleste forsøger at efterleve de mange begrænsninger, der er sat af regering og folketing.

Det kan man kun rose danskerne, deriblandt erhvervslivet, for.

Dog er der også danskere, der stadig ikke har forstået omfanget. Danskere, der tænker mere på deres egne faste rutiner end på deres medmenneker. Det er dem, der kommer til at forlænge nedlukningen. Desværre.

Men vi skal i gang med oplukningen af Danmark og er så småt også kommet det. Men desværre så har regeringen og myndighederne mistet overblikket. Om morgen kommer der en udmelding, om eftermiddagen en anden og sidst på dagen en tredje udmelding. Det viser en regering, der ingen plan har for oplukningen af Danmark. Det er mere en ideologisk oplukning frem for en faglig oplukning med en langsigtet plan. Regeringen udelukker også de andre partier. Informerer dem stort set ikke. Hvis det endelig sker, er det i sidste øjeblik.

Regeringen åbner op for frisører, men ikke frisører i storcentre. Man lader butikker som Bilka med flere være åbne, men lukker ikke op for storcentre.

Vejledninger kommer først i sidste sekund, hvilket betyder, at virksomhederne ikke ved, hvordan de skal forholde sig og bliver urolige for deres ansatte.

Der er forskellige vurderinger hos myndighederne. For eksempel så Rigspolitiet ingen problemer i, at steder som Jyllands Park Zoo måtte åbne. Men det har erhvervsminister Simon Mollerup nu sat en stopper for, flere dage efter udmeldingen fra de forskellige zooer.

Samme Simon Kollerup, der beder virksomhederne tage det roligt, fordi de efterlyser midler fra de støtteordninger, som Folketinget har vedtaget. Nej, Simon Kollerup, virksomhederne kan ikke tage det roligt. Det gælder kampen om overlevelse for virksomhederne.

Drop din og DJØF-samfundets elskede bureaukrati, erhvervslivet og danskerne er hårdt nok ramt i forvejen. Med regeringens nølen kommer vi til at se unødvendige konkurser og tab af arbejdspladser.