Fra barnebarn til direktør: Legepladsen blev hendes arbejdsplads

37-årige Christina Christensen er ny direktør i Herning-virksomheden »Anton Christensen Aps«, som hendes farfar stiftede, og hendes far indtil nu har ført videre

7. maj 2019, 17.59

Christina Christensen er ny direktør for kloakmester-virksomheden, hvor hun som barn brugte meget tid: - Så kan det godt være, at jeg bare rodede rundt i en bunke sand eller kravlede rundt i et kloakrør, men der var liv hernede. Vi boede på en gård, og der var man ofte alene hjemme efter skoletid. Foto: henrik Ole Jensen

Direktørskifte Den lille krudtugle legede frit rundt blandt store gravemaskiner og grovkornede arbejdsmænd. Mens håndværkerne og kloakmestrene passede deres arbejde, nød Christina Christensen sin fritid, når hun brugte barndommen på farens og farfarens arbejdsplads. Hun gjorde arbejdspladsen til sin egen kæmpestore legeplads. I dag er det omvendt.

1. maj blev Christina Christensen ny direktør i »Anton Christensen Aps«. Hun er tredje generation efter farfar-Anton og efter hendes far, Leif Christensen - der 1. maj fejrede 30-års-jubilæum.

Et direktørskifte, der egentlig altid har ligget i kortene.

- Jeg har haft en drøm om det på lang sigt. Da alle de andre tog knallertkørekort, tog jeg traktorkørekort, så jeg kunne køre gummiged i firmaets grusgrav, siger Christina Christensen.

Kærligheden til de store maskiner varede ved. Christina Christensen uddannede sig til teknisk designer ved en virksomhed i Brande, men endte med at få musearm af for meget kontorarbejde.

Altid følt sig hjemme udenfor...